Programma
Big ups

Big Ups

Big Ups

zaterdag 2 juni 2018

zaterdag 2 juni 2018

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het uit Brooklyn, New York afkomstige Big Ups brengen dit jaar hun derde album uit. Brendan Finn (drums), Joe Galarraga (zang), Amar Lal (gitaar) en Carlos Salguero Jr. (bas) maken al acht jaar venijnige postpunk en zijn onuitputtelijk aan het toeren. Dat maakt dat het live een geoliede machine is met de prettig gestoorde Galarraga op kop. Het nieuwe album heet 'Two Parts Together' en daarop breidt Big Ups het gejaagde geluid uit met strijkers, harmonieuze samenzang, natuurgeluiden en piano. Het biedt de luisteraar, naar eigen zeggen: "... a breath of fresh air or - perhaps - a walk around the lake." Dat wil niet zeggen dat ze op 2 juni in Cinetol gas gaan terugnemen, integendeel. 

Line-up

Cinetol

  • Big Ups

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. Voor dit concert geldt een aanmeldlimiet van 50 aanmeldingen.

Op zaterdag 2 juni speelt Big Ups in de Cinetol in Amsterdam. Het concert van de postpunkers uit New York is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018.

Audiotree Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma