Programma
BEVRIJDINGSDANCE EVENT

BevrijdingsDance

BevrijdingsDance

maandag 4 mei 2020

maandag 4 mei 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 05:00, Voorprogramma: 21:30, Hoofdprogramma: 23:30

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

LET OP! DIT EVENEMENT GAAT NIET DOOR  EN WORDT UITGESTELD NAAR EEN LATER TE BEPALEN DATUM

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit in betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Tot en met maandag 1 juni 2020 moeten alle programma’s worden opgeschort en waar mogelijk verplaatst.Gezien de omvang van het programma van Paradiso kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer de wijzigingen duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zal ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.

We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
IN ORDER TO HELP PREVENT THE SPREAD OF THE COVID-19 VIRUS, THIS EVENT IS POSTPONED

In order to help prevent the spread of the COVID-19 virus, the Dutch Government under advice from the Ministry of Environment and Health (RIVM) has decided to cancel events of 100 or more attendees. Up to and including maandag 1 June 2020, all events must be cancelled and rescheduled when possible.Due to the extensive amount of events in Paradiso, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When the rescheduled dates become clear, information will be sent by email to all ticketholders. Updates on programmes will become available on our website.

We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone.

=============

Dance om de Vrijheid te vieren. Dat gaan we groots doen in de nacht van 4 op 5 mei want dan barst het los in Paradiso met de allereerste BevrijdingsDance waar je helemaal uit je dak kan gaan in alle drie de zalen met een super gevarieerde line-up met grote headliners, spannende acts en veel meer. Samen met jou gaan wij Paradiso op zijn grondvesten laten schudden om jouw en onze Vrijheid te vieren!

Grote zaal – House, Deep House, Tech House
- Benny Rodrigues
- Roog
- Wouter S.
- Santito

Bovenzaal – LIPS ‘Be who you wanna be’
- MC Tjo-Kwan
- DJ Natarcia
- DJ Cliff Square

Kelder - Eclectic
- DJ Flava
- DJ Cliffhanger

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma