Programma
Paradiso

Bert & Ert present: Vanderbuyst, Santa Cruz, Death Alley

Bert & Ert present: Vanderbuyst, Santa Cruz, Death Alley

donderdag 29 mei 2014

donderdag 29 mei 2014


In een reeks van Bert & Ert feestjes presenteren we met grote trots ons eerste feest in Paradiso. We pakken uit met drie van onze favoriete bands van eigen bodem. Met daarnaast een muziektotaalervaring met jullie favoriete hardrock-dj-duo Bert en Ert die een mix draaien van Slayer tot Judas Priest.

Dit kaartje is ook geldig voor Benjamin Booker om 20.00 uur.

Vanderbuyst - het hardst werkende powertrio van Nederland - speelde al meer dan vierhonderd optredens in eenentwintig landen. Drie succesvolle Europese tours en stonden op het hoofdpodium van Graspop en Hellfest. Terug van dit dikke rondje Europa zijn ze nu weer terug in de clubs. Denk aan de beste rock van eind jaren zeventig begin jaren tachtig toen bands als UFO, Van Halen en Thin Lizzy de dienst uitmaakte. Catchy gebracht met hedendaagse energie.

Death Alley is een nieuwe Amsterdamse band met ex-leden van The Devils Blood en Muhr. Na een split single met Peter Pan Speedrock is er nu ook een 7’’ uit op het Duitse Van records. Energieke proto-punk als MC5 en Blue Oyster Cult wordt afgewisseld met  heavy-hawkwind-psychedelia.

Santa Cruz (boogie set) is de band rondom cultlegende Guy Tavares. De band speelt een exclusieve set die naast deze avond alleen nog te zien is op Zwarte Cross. Ze nemen hiervoor Wout Kemkens van Shaking Godspeed mee op gitaar en zullen een set vol vieze Orange Sunshine-achtige boogie nummers ten gehore brengen.Paradiso Programme

Programma