Programma
My name is fro

Benjamin Fro

Benjamin Fro

donderdag 8 februari 2018

donderdag 8 februari 2018

In Paradiso

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Benjamin Fro is een Amsterdamse rapper en dichter die op dansbare beats tekeergaat over filosofische -en maatschappelijke onderwerpen. Hij kwam als rapper tot wasdom in zijn jaren als rapper van PLeaSe! waarmee hij honderden optredens gaf, o.a. bij DWDD, de Melkweg, en natuurlijk Paradiso.

Praten Over Leven

Op 28 februari 2017 presenteerde hij zijn eerste album: Praten Over Leven. Hij maakte het album met zijn vaste producer Gianni Futon. Het album dat in boekvorm werd uitgebracht staat stijf van de verwijzingen naar filosofen, dichters, rappers en zichzelf. In het album probeert  Benjamin Fro de luisteraar op een andere manier naar de wereld te laten kijken. De ideeën van klassieke en hedendaagse filosofen passeren de revue in een levendige en met onzekerheid gevulde beschouwing van Fro’s subjectieve wereldbeleving.

Behave

Op 8 februari 2018 presenteert Benjamin Fro zijn 2e album: Behave. Op Behave tref je een mengelmoes aan van dansbare en zwoele popnummers, activistische en opzwepende hip-hop bangers en beschouwende filosofische soulvibes. Je hoort invloeden van Anderson. Paak, Chance the Rapper, The Roots en Noname terwijl Benjamin Fro onderzoekt wat ‘normaal doen’ betekent. In zijn zoektocht naar ‘normaal gedrag’ komt Benjamin Fro oog in oog met de absurditeiten die in de norm besloten liggen.

Wat je kunt verwachten? Van filosofische maatschappijkritiek tot onzinnige dubbelzinnigheid met beats die dansbaar genoeg zijn om je existentiële crisis toch aangenaam te maken.

Bekijk evenement op Facebook
Benjaminfrothumb

The Park

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma