Ben Harper web

Ben Harper

Ben Harper

zondag 11 juli 2021

zondag 11 juli 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Ben Harper is verplaatst naar zondag 10 juli 2022. Alle eerder gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

De charmante singer-songwriter Ben Harper heeft al talloze, succesvolle platen op zijn naam staan, waaronder meerdere met de band The Innocent Criminals.  Harper is inmiddels een gevestigde naam in de singer-songwriter muziekwereld, vanwege zijn talent voor krachtige nummers schrijven, waarin hij de diepgang durft op te zoeken. Met zijn muziek wil de Amerikaan een boodschap overbrengen en schuwt politieke en spirituele onderwerpen dan ook niet. Gecombineerd met zijn inhoudelijke teksten, weet Ben Harper folk, soul, funk en rock ’n roll op zijn eigen, unieke manier te verzoenen tot sprekende nummers waar zijn stem naadloos bij aansluit. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ben Harper
Op 11 juli 2021 geeft singer-songwriter Ben Harper een optreden in de grote zaal in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Ben Harper

Diamonds On The Inside

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma