Programma
Ben folds piaon

Ben Folds and a piano + Matt Holubowski

Ben Folds and a piano + Matt Holubowski

zondag 3 juni 2018

zondag 3 juni 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

  • Programma half zittend, half staand
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Ben Folds wordt door velen gezien als een van de grootste artiesten van zijn generatie. Folds is enorm veelzijdig en maakte genre-overschrijdende soloalbums, maar ook met Ben Folds Five en artiesten als Sara Bareilles, Regina Spektor en William Shatner. Zijn laatste album is een klassiek popalbum geworden dat in Amerika direct op nummer 1 in de Billboard Classical en Classical Crossover lijst binnenkwam. 

Het spelen van klassieke muziek is iets dat hij al jaren doet. Samen met de grootste symfonie-orkesten over de hele wereld. Saillant detail: Ben Folds is onlangs in het welbekende Kennedy Center als eerste ter wereld uitgeroepen tot 'Artistic Advisor to the National Symphony Orchestra'. Relatief gezien ga je in Paradiso dus een hele intieme avond tegemoet, waarbij de show louter bestaat uit een man en zijn piano. 

Voorprogramma: Matt Holubowski

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ben Folds
  • Matt Holubowski
Op zondag 3 juni 2018 geeft Ben Folds een solo-optreden in Paradiso in Amsterdam.

Tiny Desk Concert

Op zondag 3 juni 2018 geeft Ben Folds een solo-optreden in Paradiso in Amsterdam.

Composes a song live for orchestra in only 10 minutes

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma