Programma
Paradiso

Begrafenis van de Like

Begrafenis van de Like

zaterdag 13 september 2014

zaterdag 13 september 2014

Kunstenaar Dadara houdt in Paradiso een begrafenisplechtigheid voor de Like. Na de dienst zal de begrafenisstoet Paradiso verlaten voor een processie door de stad.

Dadara is begin jaren ’90 bekend geworden door zijn platenhoes- en flyer ontwerpen voor de toen nieuw opkomende dance-cultuur. Zijn werk is geëvolueerd richting schilderijen en sculpturen en tegenwoordig steeds meer gaan ontwikkelen richting grote en interactieve installaties met een performance karakter. Telkens met een maatschappij-kritische ondertoon.

Na de Exchanghibition Bank, een onderzoek naar de manier waarop geld functioneert en ons denken beïnvloedt, kijkt Dadara in zijn nieuwste Like 4 Real project naar de waarde van social media. Wat kan social media toevoegen aan onze échte relaties als community, in plaats van ons te veranderen in Like-klikkende robots?

Op het Burning Man festival in Nevada werd afgelopen september een grote Like temple gebouwd waar mensen begeleid werden op hun “Spiritual Path to Enlikement”. Like 4 Real maakt met dance company ISH in 2014 ook nog een cross-over theatervoorstelling.

Meer informatie: www.like4real.com


Paradiso Programme

Programma