Programma
Been Stellar Naz Kawakami

Been Stellar + Cymbaline

Been Stellar + Cymbaline

Tuesday 7 November 2023

Tuesday 7 November 2023

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

Been Stellar is wat je krijgt als je de jeugd met rust laat in een metropool; ze groeien op. Ze maken lawaai. De liedjes zijn gevormd ergens op Broadway, Hester, 34th of Union Square, op de brug of in de goot. Met een stevige knipoog naar de voorgaande decennia, weet Been Stellar gitaarklanken met serieuze lyrics te combineren. En op deze manier verhalen te delen over geweld, liefde en New York gehuld in verleidelijke shoegaze- en gitaarrock.

Support:
Cymbaline

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Been Stellar
  • Cymbaline

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Indiestadpas 2023

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma