Programma
Bebel Gilberto persfoto

Bebel Gilberto

Bebel Gilberto

zaterdag 15 mei 2021

zaterdag 15 mei 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Bebel Gilberto is verplaatst van 12 mei 2020 en 15 mei 2021 naar 13 maart 2022. Tickets gekocht voor de eerste twee datums blijven geldig voor de nieuwe datum. De locatie is gewijzigd van Paradiso naar Het Sieraad. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Zangeres en songwriter Bebel Gilberto blaast, sinds haar solodebuut in 1986, op onnavolgbare wijze en met een uniek stemgeluid nieuw leven in traditionele bossanova. Geboren en getogen in de Verenigde Staten als dochter van grote Braziliaanse muzikanten João Gilberto en Miúcha weet zij de Zuid-Amerikaanse klanken te vermengen met popmuziek en zo een heel nieuw en breed publiek aan te boren. Haar doorbraakalbum 'Tanto Tempo' uit 2000 positioneerde Gilberto als een van de best verkopende Braziliaanse artiesten in de Verenigde Staten sinds de jaren '60. Vele kritisch geprezen albums volgden, waarvan 'All in One' uit 2009 zelfs een Grammy nominatie ontving. Op haar meest recente werk, genaamd 'Tudo', keert zij terug naar haar kenmerkende zwoele Braziliaanse ritmes doordrenkt met elektronische beats.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bebel Gilberto
Bebel Gilberto - Aganju

Bebel Gilberto

Aganju

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma