Programma
Bebe Rexha

Bebe Rexha – Best F’n Night Of My Life + Lion Babe

Bebe Rexha – Best F’n Night Of My Life + Lion Babe

dinsdag 1 augustus 2023

dinsdag 1 augustus 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Bebe Rexha draait al heel wat jaren mee in de muziekindustrie. In 2010 zit ze in de band Black Cards, waarna ze in 2012 solo gaat. Rexha start met schrijven als songwriter voor verschillende artiesten als Selena Gomez, Eminem en Rihanna terwijl ze aan haar eigen debuutplaat 'Expectations' werkt. De afgelopen jaren had ze verschillende hits zoals 'Hey Mama', 'In The Name of Love', 'Say My Name' en 'I'm Good (Blue)' en werkte samen met o.a. David Guetta, Nicki Minaj, Martin Garrix, The Chainsmokers en Lil Wayne. Onlangs kwam single 'Heart Wants What It Wants' uit waarop Rexha zich laat inspireren door de jaren 70 en binnenkort volgt het derde album 'Bebe'.

Support: Lion Babe

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bebe Rexha
  • LION BABE
Hqdefault 230417 160521

Bebe Rexha

Heart Wants What It Wants

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma