Programma
Bears Den

Bear's Den + Ciaran Lavery

Bear's Den + Ciaran Lavery

maandag 2 mei 2022

maandag 2 mei 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er is ook een concert van Bear's Den op zondag 1 mei 2022.

Bear's Den komt terug naar Paradiso. Het Britse folkrock duo, bestaande uit Andrew Davie en Kevin Jones, staat op zondag 1 en maandag 2 mei 2022 in de Grote Zaal met muziek van hun nieuwe album 'Blue Hours'. De opvolger van 'Fragments' uit 2020 draait volgens hen om de momenten tussen waken en slapen, wanneer je in bed ligt te peinzen en de dag verwerkt. Het is dan ook niet gek dat het duo deze plaat bestempelt als hun meest persoonlijke tot nu toe. Met thema's als zelfreflectie en de mentale problemen waar ze zelf tegenaan lopen proberen ze een klankbord te zijn voor ieder die niet goed over gevoelens kan of wil praten. Hoewel de thema's van het album zwaar zijn bieden ze hoop. Zoals altijd staan de gitaren van Bear's Den op dit album centraal, afgewerkt met subtiele elektronische elementen. Van kleine zaal, tot grote zaal tot festivalterrein; Bear's Den snapt de kracht die muziek kan geven en laat dat tijdens een concert spreken. 

"It’s been way too long and we cannot wait to get out and play for you again soon!! See you in Amsterdam at Paradiso on May 2nd."
-The Den xx

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bear's Den
Hqdefault 220118 215530

Bear's Den - All That You Are

Hqdefault 220118 215530 1

Bear's Den - Crow

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma