Programma
Battles website

Battles

Battles

dinsdag 28 april 2020

dinsdag 28 april 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Battles op dinsdag 28 april is afgelast vanwege het annuleren van de gehele Europese tournee. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo. Onderaan dit bericht vind je een statement van de artiest.
English:
The April 28th concert of Battles is cancelled due to the artist's cancellation of their European tour. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

Als er één band is die extreme ritmes en onnavolgbare riffs pakkend kan laten klinken, is het Battles. De gerespecteerde art-rockers introduceerden in 2006 een nieuwe visie op indierock met de eerste singles en een jaar later met debuut- en doorbraakalbum ‘Mirrored’. Daarop is te horen hoe postrock, psychedelica, postpunk en elektronica door middel van uitzonderlijk strak samenspel worden gecombineerd, in nummers die evenveel intelligentie als spierballen tonen. Na de albums ‘Gloss Drop’ en ‘La Di Da Di’ en diverse transformaties heeft de band een nieuwe levensvorm gevonden; voor hun vierde en meest recente studiowerk ‘Juice B Crypts’ keerde Battles terug als duo. Op het album zijn bijdragen van Shabazz Palaces, Tune-Yards, Jon Anderson (Yes) en anderen te horen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Battles
Hqdefault 200114 113941

Fort Greene Park

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200114 113941 1

Atlas

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma