Programma
Desiigner 53

Bassline w/ Desiigner

Bassline w/ Desiigner

vrijdag 28 september 2018

vrijdag 28 september 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 00:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 00:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Bassline w/ Desiigner is verplaatst van vrijdag 23 maart naar vrijdag 28 september. Aanvang en locatie blijven ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor 28 september of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster. 


Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 

De knotsgekke protégé van Kanye West heeft al zeker 3 hits onder z'n naam staan, en steekt vrijwel elke rapper aan met z'n bijzondere energie. Top-producer Mike Dean heeft al laten weten dat hij de executive producer zal zijn van Desiigner z'n aankomende album. Tot dan moeten we het doen met Panda, Timmy Turner, Outlet, Holy Ghost, en nog een handjevol veelbelovende tracks. 
De 20 (!) jarige rapper staat op 23 maart tijdens Bassline bij ons op podium. 
LIVE: Desiigner
DJ's: Luc, Larry Racer, Lion Kojo
MC: Lentini 

Line-up

Grote Zaal

  • Desiigner
Hqdefault 180904 143121
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma