Programma
D Smoke Headshot 1

Bassline Nights: D Smoke

Bassline Nights: D Smoke

zaterdag 9 juli 2022

zaterdag 9 juli 2022

In Parallel

Zaal open: 23:59, Hoofdprogramma: 23:59

 • Toegang voor 18 jaar en ouder

Er bestond een tijd waarin meertalige rapper en multi-instrumentalist Daniel Anthony Ferris nog werkzaam was als Spaans docent. Toen hij echter onder artiestennaam D Smoke besloot deel te nemen aan rapcompetitie 'Rhythm + Flow', kwam dit tijdperk tot een einde: zijn sociaal bewuste bars over de straten van zijn geboortestad Inglewood behaalden hem de winst.

In het hierop volgende jaar wist D Smoke gelijk hoge ogen te gooien met debuutalbum 'Black Habits', dat twee Grammy-nominaties ontving voor beste rapalbum en beste nieuwe artiest van 2020, en features bevatte van Snoop Dogg en Jill Scott. Zijn tweede album 'War & Wonders' kwam vorig jaar uit en vindt D Smoke in zijn natuurlijke habitat: het creëren van muziek met krachtige boodschappen onder begeleiding van vlotte instrumentals. De COLORS livesessie voor zijn nieuwe single 'Glide' is hieronder te bekijken. Op 9 juli treedt D Smoke op tijdens de vierde editie van Bassline Nights in Parallel.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  Hqdefault 220524 175921

  D Smoke - Glide

  A COLORS SHOW

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
  Hqdefault 220524 175921 1

  D Smoke

  Last Supper | Rhythm + Flow Finals

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Parallel

  Parallel is gevestigd op Buiksloterweg 5C in Amsterdam-Noord, aan de achterzijde van Tolhuistuin. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis pont naar de overkant (Buiksloterweg). Na het oversteken van het IJ sla je direct linksaf en steek je de Volewijckbrug over. Sla vervolgens rechtsaf en loop door tot aan het Overhoeksplein. Aan de rechterzijde vind je de Galgenveldbrug: steek deze over en je vindt de ingang van Parallel aan de andere kant.

  Paradiso Programme

  Programma