Programma
BCS MAIN PRESS SHOT BRIXTON APPROVED scaled

Barry Can't Swim - ADE

Barry Can't Swim - ADE

Thursday 17 October

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 36,30

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Barry Can't Swim – echte naam Joshua Mainnie - is een gewaagd en kleurrijk geluid in de elektronische muziek. In een vloedgolf van baanbrekende tracks weet hij clubsounds te vermengen met organische aspecten en laat hij house samensmelten met genres als afrobeat en jazz. Op de doorbraak-EP 'Amor Fati', het debuutalbum 'When Will We Land?' (2023) of de nieuwste clubbanger 'Kimbara' heeft de producer diverse stijlen verkend, maar alles is verbonden door dezelfde aanstekelijke aanpak.

Op negenjarige leeftijd maakte Mainnie kennis met de piano. In zijn tienerjaren stapte de artiest uit Edinburgh over op gitaar en drums, speelde hij in bandjes met vrienden en schreef hij liedjes in zijn slaapkamer. In zijn studententijd kwam hij in aanraking met de clubcultuur en elektronische muziek. Tegenwoordig staat Barry Can't Swim bekend om zijn organische dance, met geluiden en energie van over de hele wereld. Tijdens de liveshow keert Barry Can't Swim  terug naar zijn roots als muzikant, met drums en gitaar op het podium.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Barry Can't Swim
Barry Can't Swim

Barry Can't Swim

KCRW Live From HQ

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma