Programma
Banks cropped

Banks THE SERPENTINA TOUR 2022 + Plus special guest Maeve

Banks THE SERPENTINA TOUR 2022 + Plus special guest Maeve

zondag 11 september 2022

zondag 11 september 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Na een lange stilte is het zo ver: electropop artiest BANKS brengt haar langverwachte vierde album genaamd SERPENTINA eindelijk uit. Met dit nieuwe album betreedt ze een nieuwe muzikale dimensie en laat ze zien dat ze niet bang is om te experimenteren. De 33-jarige Amerikaanse zangeres bracht in 2013 haar eerste studioalbum genaamd ‘Goddess’ uit en maakte daarmee direct een naam voor haarzelf binnen de singer-songwriter wereld. BANKS heeft de afgelopen jaren laten zien dat haar muziek niet onder één genre te plaatsen valt, iets wat in SERPENTINA ook duidelijk naar voren komt.

Het uitbrengen van haar nieuwe album omschrijft BANKS als het ‘afstoten van haar oude (slangen)huid’. Catchy vocals, hoge tonen en zelfs trap invloeden: SERPENTINA laat zien wat BANKS allemaal in huis heeft en stelt zeker niet teleur. Iedereen zou een thuis kunnen vinden in BANKS haar muziek. Je voelt de controle, emotie en passie door het hele album heen. Kortom: een show om niet te missen.

Support: Maeve

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • BANKS
  • Maeve
BANKS - I Still Love You

BANKS

I Still Love You

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma