Programma
Bambara website

Bambara

Bambara

zaterdag 20 maart 2021

zaterdag 20 maart 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Bambara is verplaatst naar dinsdag 22 maart 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

NL: Dit programma is vanwege de huidige maatregelen tot nader order uitgesteld. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
ENG: This event has been postponed until further notice, due to the current restrictions. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=====

Bambara staat garant voor genadeloze postpunk met donkere gitaarriffs en noisefragmenten. De band uit Brooklyn maakte de afgelopen jaren al behoorlijk wat kilometers, maar met de release van het derde album ‘Shadow On Everything’ uit 2018 werden ze echt onontkoombaar voor liefhebbers van het genre. IDLES-frontman Joe Talbot zei in het jaar van verschijnen dan ook: “The best thing I heard last year was easily Bambara”. Begin 2020 kwam de band met het vierde album ‘Stray’, naar eigen zeggen zowel hun meest experimentele als toegankelijke album tot nu toe.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Bambara
Hqdefault 200803 145645

Bambara

Heat Lightning

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma