Programma
Backstage Pass

Backstage Pass: Podiumtechniek voor Meiden

Backstage Pass: Podiumtechniek voor Meiden

zaterdag 17 december 2022

zaterdag 17 december 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 11:00, Hoofdprogramma: 11:00

Meiden!

Wil je ook samenwerken met de vetste artiesten? Of heb jij je altijd al afgevraagd hoe een tourbus er van binnen uitziet? Kom dan naar een van onze inspiratiedagen. Vrouwelijke muziekprofessionals laten je tijdens deze dagen zien hoe het is om als echte powervrouw te werken in de podiumtechniek. Je krijgt een backstage-tour en leert hier over:

-        Monitor / Front of House: hier laat een geluidstechnicus alle ins en outs van o.a. in-ears, soundcheck en het mixen van de audio van een live show zien;

-        Licht design: Na een uitleg over de lichttafel door een lichttechnicus mag je zelf voelen aan de lichtknoppen;

-        Podium: Een Backline technicus of stagehand legt je uit wat er allemaal moet gebeuren op het podium voordat een artiest zijn show kan beginnen;

-        Tourbus: Krijg een rondleiding door een echte tourbus, en leer meer over wat een tour manager allemaal doet op tour!

Na de backstage tour kun je nog een rondje lopen over de infomarkt, waar verschillende muziekopleidingen klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden. Meld je nu aan via deze link.

Sprekers in Paradiso:

- Zash Mourik (audio)

- Pauline Mouw en Madelief Daems (licht)

- Laura Nagtegaal (backline)

TBC (tour manager)

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma