Programma
DSCF7031 167

Babs

Babs

vrijdag 22 september 2023

vrijdag 22 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Babs is pop-rapper, producer en songwriter met een missie: aan de hand van haar muziek kleur brengen in het zwart-wit-denken van de samenleving. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen stereotypes rond gender en seksualiteit. Ze probeert op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene. Haar missie weet ze geluid te geven met hulp van dance drums, melodische rap en funky akkoorden.

Na haar eerste release tijden de pandemie in 2021 ging het razendsnel: twee EP’s, optreden voor een vol Malieveld tijdens Bevrijdingsfestival, een debuut op de Mainstage tijdens Rotterdam Prime, een show op Eurosonic Noorderslag en een nominatie voor de Popprijs Overijssel. Sindsdien heeft ze ook met meerdere grote namen van Nederlandse bodem mogen werken zoals Willie Wartaal, Linde Schöne en Shary-An.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  Die/Hun - Babs

  Babs

  Die/Hun

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma