Programma
Paradiso

B-Movie Orchestra

B-Movie Orchestra

zaterdag 6 februari 2016

zaterdag 6 februari 2016

Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

20:00u B-Movie Bingo
20:30u inleiding Michael Helmerhorst
21:00u aanvang concert

B-Movie Orchestra is terug met een splinternieuwe plaat en live show om funky filmmuziek en beelden uit cultfilms op het podium samen te brengen tot één grote B-Movie trip. Gewapend met vijf blazers, percussie, hammondorgel, drums, gitaren en de hypnotiserende zang van de sexy Cinematic Fever Girls neemt B-Movie Orchestra je mee in een wereld waar de auto’s scheuren, de pistolen schieten en de monsters het podium oprennen. Beelden vol wellustige vampiers, gevleugelde superhelden, moordlustige superbabes en aan elkaar geknutselde monsters smelten samen met de sound van spanning, gevaar, erotiek en een flink pak slaag!

Als opwarmertje voor de show organiseert filmblad Schokkend Nieuws een heuse B-film Bingo. Stand-up comedian Eric van der Woude (Culture Comedy Award 2013, Video Basta!) trekt zijn beste glitterpak aan en host een bingo barstensvol B-film anekdotes, lijzige grappen, monsters, aliens, schurken, vechtjassen en verleidsters. Rijtje of een volle kaart? Mooie prijzen!

Na de bingo worden de shows van B-Movie Orchestra ingeleid door acteur/regisseur en B-filmkenner pur sang Michael Helmerhorst. In een speciaal kort gastcollege laat hij het publiek als ‘filmprofessor’ kennis maken met de absolute missers en rake voltreffers van de exploitatiefilm.

Ben je in het bezit van de CJP-pas? Dan kan je een kaart kopen met €2,50 korting. Klik hier voor informatie en tickets.

Paradiso Programme

Programma