Programma
Automatic wbe

Automatic + Baby's Berserk

Automatic + Baby's Berserk

maandag 13 juni 2022

maandag 13 juni 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Vanwege een coronabesmetting binnen de band gaat het optreden van Automatic helaas niet door op maandag. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

Automatic maakt postpunk met stevig synthwerk, minimalistische drumbeats en een voorliefde voor dub-reggae. Het trio uit Los Angeles laat zich inspireren door het werk van bands als Neu! en Suicide, maar vernoemde zichzelf naar een nummer van girl-rockband The Go-Go's. Twee jaar na de eerste jamsessies werd debuutalbum ‘Signal’ uitgebracht in het najaar van 2019, dat werd geproduceerd door Joo Joo Ashworth van FROTH. Binnenkort verschijnt opvolger 'Excess', waarop een nieuwe soort retrofuturistische motorik-pop wordt aangeboord.

Support: Baby's Berserk

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Automatic
  • Baby's Berserk

Gratis met de Indiestadpas 2022

Dit festival is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor het festival via onderstaande link.

Hqdefault 220309 100857

Automatic

New Beginning

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma