Programma
Atmosphere banner mb

Atmosphere

Friday 21 June

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Het uit Minneapolis afkomstige duo Atmosphere, bestaand uit rapper Slug en producer Ant uit Minneapolis, heeft een erfenis opgebouwd in underground hiphop. Sinds hun debuutalbum 'Overcast!' uit 1997 bracht Atmosphere twee dozijn aan studioalbums, EP's en andere zijprojecten uit. In die 26 jaar heeft Slug aangetoond meesterlijk te zijn in het vertellen en schrijven van meeslepende verhalen, terwijl Ant met zijn producties vakkundig inspiratie haalt uit soul, funk, rock, reggae.

Hun nieuwste album 'So Many Other Realities Exist Simultaneously' uit 2023 bevat misschien wel het meest persoonlijke werk van Atmosphere tot nu toe. Waar eerdere platen gericht waren op het benadrukken van delen van het leven die de meeste betekenis dragen - familie, broederschap en levensdoelen - is dit album eerder een opgraving van paranoia, geïnspireerd door burgerlijke onrust in de Amerikaanse samenleving. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Atmosphere
Atmosphere

Atmosphere

Wetter

Atmosphere op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma