Programma
At 1600x1200

@

donderdag 29 februari

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Ticket € 17,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Met een affiniteit voor het combineren van digitale en analoge elementen, omschrijft @ hun debuutalbum 'Mind Palace Music' als hyperfolk. De plaat bevindt zich ergens in het midden tussen aangenaam vertrouwd en verfrissend innovatief. Filipczak en Rose werken samen vanuit Baltimore, dan wel vanuit Philadelphia, aan hun muziek. De band treedt momenteel op als viertal en past hun opnames aan voor een instrumentaal diverse live set, inclusief fluit, PVC-fluit en microKORG. De extra bandleden zijn onder meer Nino Soberon op cello, bas en melodica, en Nina Ryser op drums en melodica.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • @
@

@

Where'd You Put Me

Gratis met de Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma