Arp frique foto 200702 172252

Arp Frique & Family - Tuin Sessie inclusief diner

Arp Frique & Family - Tuin Sessie inclusief diner

Saturday 22 August 2020

Saturday 22 August 2020

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 18:45

€50 voor toegang concert + diner (excl. drankjes)

Op zaterdag 22 augustus geeft Arp Frique & Family een intiem openluchtconcert inclusief diner in de prachtige tuin van Paradiso Noord - Tolhuistuin. Het navigatieadres is Tolhuisweg 3 in Amsterdam. 

Concert inclusief diner
Dit concert vindt plaats tijdens een diner in de tuin, verzorgd door de chefs van Restaurant THT. De kosten voor toegang tot het concert en het diner zijn €50 (incl. servicekosten). Drankjes dien je ter plekke af te rekenen. Heb je een voedselallergie of een speciale dieetwens? Laat dit alsjeblieft tijdig weten via [email protected].

Bij slecht weer vindt dit concert binnen plaats.

Arp Frique & Family
Arp Frique is het alter ego van Niels Nieuborg en verwijst naar twee dingen die Nieuborg duidelijk apprecieert in muziek: ten eerste het geluid van de Arp-synths. Ten tweede, door te verwijzen naar Chic's 'Le Freak', toont hij ook liefde aan het genre van disco. Pulserende live-disco-vibes in NYC- stijl, verweven met zowel Caraïbische als Kaapverdische geluiden, zijn thema's door het gehele verhaal. Weet dat je niet naar bewerkingen van seventies-jams luistert. Arp Frique's muziek klinkt soms vintage en authentiek, maar alle geluiden zijn origineel en gemaakt met live-instrumenten. Let wel, alle composities zijn het product van de 'onverzadigbare creatieve drang' van slechts één man.

Let op: dit concert wordt georganiseerd door de Tolhuistuin. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

  • Arp Frique

Het menu

Wat staat er deze avond op het menu?

Voorgerecht
Verschillende soorten brood met melanzane, jacket potatosalad, tapenade van kalamata olijven, buffelmozzarella een salade van geroosterde groene asperge met vegan feta en geroosterde pompoenpitten  en een salade van geroosterde biet en mierikswortel.

Hoofdgerecht
14 uur gegaarde lamsschenkel op een bonne femme van doperwten, paprika, krielaardappelen en champignons met jus de veau 

Nagerecht
Grand dessert met bread & butter pudding, lambada aardbeien, brownie met gezouten karamel, bananenspekkoek, tiramisu, cannoli en witte chocolademousse.

Heb je een allergie of andere bijzondere dieetwensen? Neem dan s.v.p. tijdig contact op met [email protected]

Arp Frique & Family - Live

Arp Frique & Family

Live

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma