Armand Hammer WBDTS Press Photos Alexander Richter 18 mb

Armand Hammer

dinsdag 14 november

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 20,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Het uit New York afkomstige duo Armand Hammer bestaat uit artrap-pioniers billy woods en ELUCID. Ze staan bekend om hun experimentele productiestijlen, complexe rijmschema's en dubbele metaforen, waarbij ze onderwerpen variërend van armoede tot filosofie aansnijden. Naast hun solocarrières brachten ze onder Armand Hammer drie albums uit: 'Rome' (2017), 'Paraffin' (2018) en meest recentelijk 'Haram' (2021). Alle drie de projecten werden met lof ontvangen door muziekcritici.

In tegenstelling tot het volledig door The Alchemist geproduceerde 'Haram', bevat het opkomende album van Armand Hammer, 'We Buy Diabetic Test Strips', live-instrumentatie en een scala aan producers, waaronder JPEGMAFIA. Armand Hammer blijft op het project echter wel trouw aan de sonische identiteit die ze met succes hebben opgebouwd sinds hun debuut, en nodigen zowel bekende als nieuwe gezichten uit, zoals Pink Siifu en Junglepussy.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Armand Hammer
Armand Hammer & The Alchemist

Armand Hammer & The Alchemist

Falling Out the Sky

Armand Hammer op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma