Programma
Arlo Parks foto LR

Arlo Parks + Vagabon

Arlo Parks + Vagabon

woensdag 13 september 2023

woensdag 13 september 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht, er is een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets. 

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

De jonge Londense singer-songwriter Arlo Parks is pas 22 jaar oud maar wist de afgelopen vier jaar veel harten te veroveren met haar tedere melancholische indiepop met goudeerlijke teksten. In haar geluid hoor je daarnaast duidelijk invloeden van soul, r&b, jazz en folk, maar zelfs ook emo terug. In 2018 bracht ze haar eerste nummer 'Cola' uit, waarmee ze internationaal veel aandacht trok. De track is inmiddels meer dan 35 miljoen keer gestreamd op Spotify. In 2021 volgde haar indrukwekkende solodebuut 'Collapsed in Sunbeams', waarmee ze op slechts twintigjarige leeftijd een Brit Award én de zeer prestigieuze Mercury Prize won. Begin 2020 gaf Arlo Parks een uitverkocht concert in Bitterzoet en na een show op Lowlands in 2022 komt ze in het najaar van 2023 terug naar Amsterdam voor een concert in de Grote Zaal van Paradiso.

Voorprogramma: Vagabon

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Arlo Parks
Arlo Parks - Impurities

Arlo Parks

Impurities

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma