Programma
Ari roar 180718 161956

Ari Roar

Ari Roar

zondag 12 augustus 2018

zondag 12 augustus 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

De Texaanse zanger en liedjessmid Caleb Campbell gaat schuil achter de naam Ari Roar. Op 25 mei brengt hij zijn debuutalbum 'Calm Down' uit op het gerenommeerde Bella Union label. Voor het album liet Campbell zich inspireren door popmuziek uit de jaren '60 en hedendaagse DIY helden, om vervolgens zelf een warm lo-fi geluid te produceren. De mooie melodieën gaan gepaard met zelfverzekerde teksten van deze getalenteerd Texaan. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Ari Roar

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Op zondag 12 augustus geeft Ari Roar een concert in Cinetol in Amsterdam. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Haal hier je tickets.

Implode

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma