Programma
Anson Seabra

Anson Seabra + Jonah Kagen

Anson Seabra + Jonah Kagen

donderdag 11 mei 2023

donderdag 11 mei 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets te koop. Bekijk voor de inhoud van deze pakketten de informatie onderaan deze pagina.

Nadat hij in 2018 voor het eerst online verschijnt, bouwde singer-songwriter Anson Seabras gelijk een sterke social media fanbase op. Zijn debuutsingle 'Welcome to Wonderland' werd in 2018 uitgebracht en groeide de daaropvolgende twee jaar geleidelijk, dat uiteindelijk wordt versneld doordat het nummer goed in de smaak viel op TikTok, wat leidde tot meer dan 165 miljoen streams op spotify. In 2020 bracht hij zijn debuutalbum uit, 'Songs I Wrote in My Bedroom', gevolgd door de 'Feeling for My Life EP' uit 2021 en de ballad 'One Day Less' uit 2022. Zijn muziek, die voornamelijk in zijn eigen slaapkamer is geschreven, is wereldwijd al meer dan een miljard keer gestreamd. 

Seabra kwam al eerder in Paradiso, waar hij samen met Dean Lewis optrad voor de Sad Boi Winter Summer Tour. Nu geeft de pop vocalist zijn eigen show waar hij met zijn prachtige piano ballads opnieuw de harten van zijn publiek zal veroveren.

Support: Jonah Kagen

Line-up

Club

  • Anson Seabra
  • Jonah Kagen
Op donderdag 11 mei komt Anson Seabra voor een concert naar Tolhuistuin, Amsterdam. Klik hier voor meer info & (VIP)tickets

Anson Seabra

It's Raining, It's Pouring

Anson Seabra Meet & Greet

Voor het concert van Anson Seabra in Paradiso zijn ook VIP-tickets te koop (€63 per ticket).

Anson Seabra Meet & Greet

This package includes:
- A general admission ticket
- Will take place before the show so fans get early entry
- Meet & Greet and photo opportunity with Anson
- Signed poster

Let op: Paradiso verzorgd de verkoop, maar is verder niet betrokken bij de inhoud en de uitvoering van het VIP-pakket.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma