Programma
Cheril Sanchez 1mb

Annahstasia

Annahstasia

donderdag 25 mei 2023

donderdag 25 mei 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Wanneer Annahstasia een lied schrijft, belichaamt het een eigen wereld. Haar werk is doordrenkt met fantasie en romantiek. Ze heeft haar eigen geluid weten te ontwikkelen door inspiratie te halen uit complexe vocalisten zoals Bill Withers, Nina Simone en Janis Joplin. Ze schrijft haar teksten zelden of nooit op, maar stelt zich liever de geesten voor die in haar liedjes leven - hoe ze eruit zien, bewegen, praten of dansen - en spreekt hun identiteit uit via haar muziek.

Haar eerste solo release, ‘Sacred Bull’ uit 2019, leidde onder andere tot een uitnodiging als voorprogramma op Lenny Kravitz’ Europese tournee. Annahstasia’s aankomende folk EP ‘Revival’ is een delicaat geproduceerd project dat zowel haar liefde voor muziek, na een periode van onzekerheid, vernieuwde en een krachtige heropleving van zichzelf mogelijk maakte.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Annahstasia
Annahstasia - Power

Annahstasia

Power

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma