Programma
Anna Fox web

Anna Fox Rochinski

Anna Fox Rochinski

dinsdag 7 juni 2022

dinsdag 7 juni 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Anna Fox Rochinksi op dinsdag 7 juni 2022 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Na bijna tien jaar muziek te hebben gemaakt en getourd met psychrockband Quilt, heeft Anna Fox Rochinski haar eerste soloplaat, 'Cherry', uitgebracht via Don Giovanni Records. Op het album slaat Rochinski een andere weg in dan ze deed met Quilt, omdat ze zich realiseerde dat pop de meest authentieke representatie was voor haarzelf. "Ik verloor mijn interesse in op akkoorden gebaseerde gitaarmuziek en deze plaat is voornamelijk opgebouwd uit melodieën en beats en baslijnen met de gitaar als accessoire in plaats van noodzakelijk ingrediënt. Dat gezegd hebbende, denk ik dat al mijn 'psychedelische' neigingen er nog altijd zijn".

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Anna Fox Rochinski

Gratis met de Indiestadpas

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma