Programma
Anna Burch web

Anna Burch

Anna Burch

vrijdag 15 mei 2020

vrijdag 15 mei 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit concert is uitgesteld naar donderdag 1 oktober. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.


(English info below)
Nederlands:
Het concert van Anna Burch op 15 mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondag 1 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 


English:
The May 15th concert of Anna Burch is postponed to Sunday October 1st. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

=============

De uit Detroit afkomstige Anna Burch bracht in februari 2018 haar debuutalbum 'Quit The Curse' uit. Het bevatte negen zoetgevooisde, upbeat liedjes met gitzwarte teksten over kapot gelopen relaties, daddy issues en drugsmisbruik. Het wordt allemaal bezongen door het kraakheldere stemgeluid van Burch, die op het podium moeiteloos de aandacht weet te grijpen en niet meer los te laten. Voor haar nieuwe album, 'If You're Dreaming', werden de krachten gebundeld met producer Sam Evian met als eindresultaat een hoop nieuwe nummers die onderling verbonden zijn met terugkerende thema's. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Anna Burch
Hqdefault 200114 152740

Anna Burch

2 Cool 2 Care

Hqdefault 200114 152740 1

Anna Burch

Tea-Soaked Letter

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma