Anjunadeep Amsterdam ADE 2018 FB Event

Anjunadeep - ADE

Anjunadeep - ADE

donderdag 18 oktober 2018

donderdag 18 oktober 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Tijdens ADE is het niet toegestaan om (rol)koffers en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. 

--
Please note that it is not allowed to enter the venue with a suitcase or duffle/luggage bag during ADE.
 

Anjunadeep komt naar Paradiso Noord tijdens het Amsterdam Dance Event! Een speciale showcase-nacht op donderdag 18 oktober, waarbij er diverse dj's achter de draaitafels zullen staan om het Londense label te vertegenwoordigen. De volledige line up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Het fameuze platenlabel is gevestigd in Londen en opgericht in 2005 door Above & Beyond en James Grant. Nadat het begon als platform voor de kenmerkende deephouse en progressive sound die de Londense clubs op dat moment domineerde, is het label uitgegroeid tot één van de meest gerespecteerde labels uit de dance scene. Artiesten die hun producties uitbrachten op het platenlabel zijn oa. Dusky, Yotto, Cubicolor, Lane 8 en Croquet Club.

Nu, zo'n 13 jaar en 300+ releases later, is het typische geluid van Anjunadeep  aardig geëvolueerd. Het aantal beats per minuut is gedaald, maar de missie van van Anjunadeep is nog altijd hetzelfde gebleven: het uitgeven van tijdloze, soulvolle en melodieuze elektronische muziek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Ben Böhmer
  • James Grant
  • Penelope
  • Yotto
  • Dom Donnelly

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma