Programma
Anees web

Anees

Anees

donderdag 30 november 2023

donderdag 30 november 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Voor dit concert zijn ook VIP-tickets te koop. LET OP: het VIP-ticket is enkel geldig in combinatie met een regulier ticket voor dit concert. VIP-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Paradiso is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.​

Anees, geboren en getogen in Washington D.C, maar met wortels in Libanees-Palestina maakt een samensmelting van pop, hiphop en r&b. Zijn inspiratie haalt hij uit artiesten als J. Cole, Eminem, Ed Sheeran, Mac Miller, maar ook van dichters zoals Lebanees-Amerikaanse Kahlil Gibran Anees schrijft vanuit de ziel, voor de ziel. Hij gelooft er heilig in dat muziek bedoeld is om anderen te helpen genezen, dat is de drijvende kracht achter al zijn nummers. Zijn debuutalbum 'summer camp' is net uit en hij is klaar om de wereld te veroveren met zijn positieve energie en good vibes. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Anees

Anees op Spotify

Anees - Sun and Moon

Anees - Sun and Moon

Sun and Moon

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma