Programma
Paradiso

Andre Hazes Avond

Andre Hazes Avond

donderdag 30 juni 2016

donderdag 30 juni 2016

Kom op tijd, want om 20.00 uur begint het optreden van Roxeanne Hazes. De eerste 75 bezoekers worden bovendien getrakteerd op een verrassingcadeautje.

Line up:
Roxeanne Hazes
Willy Party
Vjèze Fur

Samen vieren we de 65e geboortedag van André Hazes. Deze ode aan de grootste zanger van Nederland kende al drie edities in de Chicago Social Club. Voor dit bijzondere 65e geboortejaar pakt organisator en dj Willy Party groot uit met een feest in de poptempel van Nederland. Op deze ‘Willy Party presents: Hazes Avond’ treden ook special guests Vjèze Fur (De Jeugd van Tegenwoordig) en Roxeanne Hazes aan. De kaartverkoop voor deze unieke avond begint vrijdag 27 mei om 10:00 uur via Ticketmaster.

Tijdens ‘Willy Party presents: Hazes Avond’ passeren een avond lang de beste liedjes van André de revue. Paradiso is deze avond omgetoverd tot een Leidseplein in het klein waar iedereen een pilsje kan doen op zijn leven en zijn muziek. Maar hier blijft het niet bij. Special guests Vjèze Fur covert, begeleid door Bas Bron op piano, zijn favoriete Hazesliedjes. En natuurlijk kan zijn dochter Roxeanne Hazes deze avond niet ontbreken. Ook zij brengt enkele van haar favoriete klassiekers ten gehore.
Paradiso Programme

Programma