Anbu

ANBU

ANBU

Wednesday 31 March 2021

Wednesday 31 March 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

NL: Het concert van ANBU is helaas afgelast. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

ENG: The ANBU concert has been canceled. All ticket buyers will receive an email with more information.

======

ANBU, A Nation By Us, is het collectief uit Venlo dat een eigen wereld creëert waarin zij al hun creativiteit kunnen uiten. De groep uit het zuiden staat bekend om hun energieke tracks met harde beats en veel melodie. Het collectief was al een tijdje actief, maar na hun single ‘Barkie op zak’ ging het hard en behaalden al snel op eigen kracht miljoenen streams. Als collectief heeft ANBU GANG al heel wat indruk weten te maken met hun energieke liveshows op o.a. Lowlands, WOO HAH! en vele andere festivals. Op 31 maart 2021 staat ANBU in de grote zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Anbu

Coronamaatregelen + mondkapjesplicht in Paradiso

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht. Meer informatie en alle maatregelen zijn te vinden via de link hieronder. 

Paradiso is één van de culturele instellingen die van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland een ontheffing krijgt op de maximaal toegestane capaciteit van 30 personen. Dit programma gaat daarom door zoals gepland voor maximaal 250 bezoekers. 

ANBU - Barkie op Zak (prod. Jiri11)

ANBU

Barkie op Zak (prod. Jiri11)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma