Programma
Anais Mitchell

Anais Mitchell + Kacy & Clayton + Kacy & clayton

Anais Mitchell + Kacy & Clayton + Kacy & clayton

zondag 6 november 2022

zondag 6 november 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 21:00

Anaïs Mitchell is een singer-songwriter uit Vermont die meerdere Grammy's en Tony's op zak heeft. In januari van dit jaar kwam Mitchells langverwachte album 'Anaïs Mitchell' uit, waarop ze voor het eerst sinds 2012 muziek uitbrengt onder haar eigen naam. Op dit album werkt ze samen met Josh Kaufman, Bon Iver, The National en haar eigen band Bonny Light Horseman. Mitchel combineert folkzang met poëzie en ballads, waardoor ze geroemd wordt als een van de beste folkschrijvers van haar tijd. Ook is ze bekend van de musical Hadestown, een folk opera, waarvoor ze de niet alleen de muziek en teksten schreef, maar ook het boek.

Info over Kacy & Clayton vind je onder de video van Anaïs.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Anaïs Mitchell
Op zondag 6 november 2022 staat Anais Mitchell en Kacy & Clayton in Tolhuistuin. Klik hier voor tickets en informatie.

Anais Mitchell

On Your Way (Felix Song)

Kacy & Clayton

Kacy en Clayton groeiden op in een gehucht in Canada en maken muziek waarbij ze de afgelegen vlaktes, bergen en optredens in schuren niet vergeten. Instrumenten en muziek spelen een prominente rol in het dorpsleven en zodoende leren beiden op jonge leeftijd hoe ze zich kunnen uiten met muziek. In een klein gehucht is het niet gek dat je elkaar tegenkomt en het duurt niet lang voor ze als duo beginnen. Ondertussen zijn we heel wat jaren verder en het geluid dat ze als duo voortbrengen zit tussen country, blues en Engelse folkrock in, waarbij Kacy zorgt voor kristalheldere vocalen en Clayton voor het gitaarwerk. Ook maakten ze een album met Marlon Williams.

Op zondag 6 november 2022 staat Anais Mitchell en Kacy & Clayton in Tolhuistuin. Klik hier voor tickets en informatie.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma