Amythyst Kiah 2020 photo credit Sandlin Gaither 1

Amythyst Kiah

Amythyst Kiah

woensdag 17 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit is het verplaatste programma van dinsdag 18 januari 2022. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

------------------------------------------------

Let op: De locatie en aanvangstijden zijn gewijzigd. Het concert vindt nu plaats in kleine zaal in Paradiso. De deur gaat om 19:00 open en Amythyst Kiah begint om 19:30 met het programma.

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en Americana. Voor meer info zie www.sugarmountain.nl

Op haar debuut 'Wary + Strange' weet Amythyst Kiah twee verschillende werelden samen te brengen: op verfijnde wijze ontmoeten alt-rock en roots/old-time muziek elkaar in haar muziek. Rolling Stone beschreef haar als "één van Americana's grote up-and-coming geheimen". De singer-songwriter met haar bijzonder krachtige stemgeluid is tevens onderdeel van de band Our Native Daughters, een all-women-of-color supergroep. Hiervoor pende Kiah onder andere het nummer 'Black Myself', welke werd genomineerd voor een Grammy Award. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Amythyst Kiah
Hqdefault amethyst kiah

Amythyst Kiah

Black Myself

Hqdefault amethyst kiah hangover blues

Amythyst Kiah

Hangover Blues (Live)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma