Programma
Amsterdam Soul Weekender 2

Amsterdam Soul Weekender - Clubbing Forever

Amsterdam Soul Weekender - Clubbing Forever

vrijdag 23 augustus 2019

vrijdag 23 augustus 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 00:00, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 00:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Line-up: KC the Funkaholic & John Agesilas

Van donderdag 22 t/m zondag 25 augustus presenteren urban dansfestival Summer Dance Forever en Paradiso de tweede editie van Amsterdam Soul Weekender, vier clubnachten gefocust op soulvolle, elektronische dansmuziek. Met o.a. Kyle Hall, Jay Daniel, Dâm-Funk en IG Culture.

Met Amsterdam Soul Weekender wordt een brug geslagen tussen soulvolle dansmuziek stromingen, veelal met een achtergrond in de ‘zwarte’ cultuur. Stromingen als house, disco, boogie funk, broken beat, hiphop en afro worden gepresenteerd door artiesten die binnen hun sound toonaangevend zijn en veelal pionierswerk hebben verricht. Deze pioniers weten als geen ander uit te dragen dat hun specifieke geluid is ontstaan uit een smeltkroes van elektronische muziek.

Line-up

Grote Zaal

  • KC the Funkaholic
  • John Agesilas

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma