Programma
ADAM posters 22

Amsterdam, betaalbaar wonen voor iedereen

Amsterdam, betaalbaar wonen voor iedereen

zondag 11 maart 2018

zondag 11 maart 2018

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 15:00, Hoofdprogramma: 15:30

  • Programma met zitplaatsen

Debat onder leiding van Bart Cosijn over het woonbeleid van de gemeente Amsterdam met Rutger Groot Wassink (GroenLinks), Marjolein Moorman (PvdA), Laurens Ivens (SP), Dorienke de Grave (VVD) en Alexander Hammelburg (D66). Vragen die daarbij aan de orde komen zijn onder meer: moeten we niet af van al die tijdelijke huurcontracten? Moeten we niet minstens 35% sociale huur eisen in alle wijken van de stad? Is gentrificatie nu voordelig of nadelig voor de stad? En willen we een gesloten of een open stad?

Er zijn gesproken columns van Cody Hochstenbach (UvA), Han Wanders (IBWN) en Bastiaan van Perlo (Woonbond)

De organisatie van het debat is in handen van de huurdersverenigingen Arcade, Centrum en Oud-West en actieplatform FairCity. 

Voorafgaand aan het debat is er een fietstocht voor een faire stad door Amsterdam-Noord (om 13.30 uur verzamelen vóór het gebouw van de Tolhuistuin).

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma