Programma
Its Natty Time

Amsterdam BeatClub: Natty Bo & Otis Gayle

Amsterdam BeatClub: Natty Bo & Otis Gayle

Sunday 23 June 2024

Sunday 23 June 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Zaal sluit: 01:00, Hoofdprogramma: 20:00

Line-up:

 • Natty Bo & the Savoys
 • Otis Gayle & the Savoys

Natty Bo

Natty Bo is een internationaal bekende DJ, MC, zanger en danser. Hij groeide op in Thamesmead in Zuidoost-Londen en begon op jonge leeftijd met het verzamelen van platen. Gesteund door the Savoys kan je een mix verwachten van swingjazz, jumpblues, ska, rocksteady, calypso, boogaloo, gospel en onvervalste rhythm 'n blues. Onlangs zijn enkele nummers opgenomen voor het label Tardam Records.

Otis Gayle

Otis Gayle is 1946 geboren in Kingston, Jamaica. Hij begon zijn muzikale carrière als zanger bij The Virtues en Byron Lee & the Dragonaires. Gayle startte daarna zijn een solo carrière en met name zijn versie van ''I’ll Be Around'' voor Coxsone Dodd werd een succes. Zijn hit ''Heaven Will Need To Have Delivered You'' werd gecertificeerd als de allerbeste Reggae Song. De zanger begeleide ook artiesten als Barry White, Joe Tex en Jackie Mittoo. Zijn status als één van de pioniers van de rocksteady werd in 2001 door een nieuwe generatie ontdekt toen het revivallabel Spirit Jazz "Studio Room One Soul” uit werd gebracht, met hierop Gayle's interpretatie van ''I'll Be Around''.

DJ's:

 • Goffry
 • Pallino 
 • Natty
Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  Amsterdam BeatClub feat. Natty Bo, Otis Gayle & the Savoys

  Amsterdam BeatClub feat. Natty Bo, Otis Gayle & the Savoys

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma