Paradiso

Amber Gomaa

Amber Gomaa

22 sep 2015

22 sep 2015

Paradiso presenteert Amber Gomaa in Bitterzoet. Adres: Spuistraat 2, Amsterdam.

Als je denkt dat je Amber Gomaa niet kent dan heb je het waarschijnlijk mis. Ze leerde het vak van onder andere Alain Clark en heeft honderden shows als achtergrondzangeres en toetseniste met Jett Rebel meegespeeld. Optreden op festivals als Pinkpop, North Sea Jazz en Lowlands is haar niet onbekend. De laatste tijd komt ook meer naar voren dat ze meer kan dan alleen maar zingen. Ze speelt, schrijft én produceert ook nog eens. Haar EP 'Sun Gazing' komt vrijdag 28 augustus uit en heeft ze helemaal zelf geschreven. Bij de productie heeft ze hulp gehad van niemand minder dan Jett Rebel.

Amber: "Mijn doel met deze EP was om mijn eigen sound neer te zetten, met songs die niet zo voor de hand liggen. Ik word zelf heel onrustig als ik te lang in een comfortzone blijf hangen, ik wil mensen blijven verrassen. Soms zelfs op het verkeerde been zetten. Ik denk dat dat met Sun Gazing is gelukt!"

 Live heeft Amber inmiddels haar eigen band en zal ze dit najaar de songs van haar EP gaan spelen. Het beloofd een feestelijke liveshow te worden met veel muzikale verrassingen.Paradiso Programme

Programma