Programma
Ama Lou AA 30 06 016 v4 mb

Ama Lou

Ama Lou

maandag 16 oktober 2023

maandag 16 oktober 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

De in Londen gevestigde singer-songwriter Ama Lou staat bekend om haar unieke draai op r&b, waarbij ze garage, drill en neo-soul elementen mengt tot haar eigen kenmerkende geluid. Lou brak door in 2018, het jaar waarin ze ‘DDD’ uitbracht, een ingetogen en vloeiende EP die haar plaats bevestigde in een golf van opkomende Engelse r&b-artiesten. Dit leidde tot de opvolger in 2019, ‘Ama Who?’ met de single ‘Northside’. Tesnslotte bracht ze ‘At Least We Have This’ uit in 2021, die zowel haar volwassen als haar stilistisch gevarieerde esthetiek lieten zien. In september bracht ze dan eindelijk haar langverwachte debuutalbum ‘I Came Home Late’ uit met de single ‘Silence’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Ama Lou
Ama Lou

Ama Lou

Silence

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Ama Lou op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma