Programma
Altingun klein

Altin Gün - 19.30

Altin Gün - 19.30

Wednesday 5 August 2020

Wednesday 5 August 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:45, Hoofdprogramma: 19:30

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Maximaal 2 tickets per persoon.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Op woensdag 5 augustus geeft Altin Gün twee concerten in de grote zaal van Paradiso voor een klein publiek. De concerten vinden plaats om 19:30 en 21:45. Elke show is toegankelijk voor maximaal 150 bezoekers.

De Turks-Nederlandse band Altın Gün mixt Turkse folk en disco-pop met gruizige psychedelica, funk en rock tot een zeer dansbaar geheel. Ze laten zich inspireren door traditionele Turkse muziek en muzikanten als Selda Bağcan, Barış Manço en Erkin Koray en hun (bij ons) minder bekende tijdgenoten, waarbij ze net als hun grote voorbeelden experimenteren met het samensmelten van verschillende muzikale werelden. Altın Gün slaagt erin het Turkse geluid uit de jaren 70 vast te houden en tegelijk totaal onherkenbaar fris te klinken met fuzzy bassen, rauwe saz-riffs en zo nu en dan een zwoel orgeltje. In 2019 bereikte het succes van de band een nieuw hoogtepunt: naast dat hun nieuwe plaat ‘Gece’ zeer goed werd ontvangen, wisten ze ook een Grammy-nomatie in de wacht te slepen.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Altin Gün
Hqdefault 200623 100438

Altin Gün

Süpürgesi Yoncadan (Live on KEXP)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma