Programma
Alix Page persfoto webversie

Alix Page

Alix Page

woensdag 20 september 2023

woensdag 20 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

De 21-jarige Alix Page is een veelbelovende indie singer-songwriter, geïnspireerd door artiesten als Alex G, Sheryl Crow, Mitski, Taylor Swift en Bruce Springsteen. De afgelopen jaren is zij uitgegroeid van een tiener die net haar eerste nummer uitbracht een week voor de start van de pandemie naar een erkende en internationaal toerende artiest. Zo stond Alix in het voorprogramma van artiesten als Waxahatchee en Gracie Abrams, muzikanten tegen wie zij altijd al opkeek. Haar laatste EP ‘Goose’ reflecteert op vriendschappen, vriendschappen die blijven en die uit elkaar groeien als je ouder wordt. De EP is een voorloper op haar eerste headline tour in Noord-Amerika en Europa.

Line-up

Bovenzaal

  • Alix Page
Alix Page

Alix Page

25

Topnummers van Alix Page

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma