Programma
Alfa Mist LR

Alfa Mist + Emma-Jean Thackray

Alfa Mist + Emma-Jean Thackray

Thursday 17 October 2019

Thursday 17 October 2019

In Tolhuistuin

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 22:00

De Londense jazzpianist Alfa Mist combineert melancholische jazz-harmonieën met poëtische raps, alternatieve hiphop en soul en is een van de key figures in de bruisende future-jazz scene van Londen. Onlangs bracht hij zijn goed ontvangen, derde studioalbum ‘Structuralism’ uit, waarop hij onder andere samenwerkt met Jordan Rakei. 

Bezoekers van het concert van Alfa Mist mogen na het concert blijven voor de Super-Sonic Jazz ADE special dansnacht met optredens van o.a. Niels Broos, Alexander Nut, LEFTO en Tenzers.

Voorprogramma: Emma-Jean Thackray

Tijdschema:
20:00 - Deuren open
21:00 - Emma-Jean Thackray
22:00 - Alfa Mist
23:00 - Verwacht einde concert Alfa Mist + Aanvang Super-Sonic Jazz ADE Special (clubnight)

Bekijk evenement op Facebook
Alfa Mist - Keep On (live)

Alfa Mist

Keep On (live)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma