Programma
Roof 1

Alex Zhang Hungtai (Dirty Beaches)

Alex Zhang Hungtai (Dirty Beaches)

zondag 8 november 2020

zondag 8 november 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Alex Zhang Hungtai op 8 november is afgelast in verband met persoonlijke redenen. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
The Alex Zhang Huntai concert of November 8th is cancelled due to personal reasons. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

===

De Taiwanese Canadees Alex Zhang Hungtai maakt vanaf 2007 naam met zijn eigenzinnige lo-fi indierockproject Dirty Beaches. Na zes studioalbums kondigt hij in 2014 aan te stoppen met dit project, om zich zo volledig te kunnen focussen op zijn nieuwe rol als componist. Zo maken de songs van voorheen langzaamaan plaats voor soundscapes. Sindsdien doet hij in zijn muziek onderzoek naar geïmproviseerd geluid en ambient, waarin hij de vrijheid opzoekt en volop experimenteert met saxofoon, synthesizer, percussie en piano. Naast zijn eigen werk creëert Zhang soundtracks voor films, maakt hij deel uit van een experimenteel jazztrio en werkt hij als acteur.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Alex Zhang Hungtai

Gratis met de Indiestadpas 2020

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2020 is nu te koop via de website van Indiestad. Let op: je kunt je aanmelden tot uiterlijk 6 november 17:00 uur.

Hqdefault 200128 105229

Alex Zhang Hungtai

Pierrot

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma