Programma
Albera Cross

Alberta Cross

Alberta Cross

donderdag 18 maart 2021

donderdag 18 maart 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Alberta Cross op donderdag 18 maart 2021 is afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo. 

NL: Dit programma is vanwege de huidige maatregelen tot nader orde uitgesteld. Kaartkopers ontvangen een e-mail met verdere info.ENG: This event has been postponed until further notice, due to the current restrictions. All ticket buyers will receive an e-mail with more information.

-

Let op: dit is het verplaatste concert van 16 maart en 5 oktober. Tickets en lidmaatschappen voor die datum blijven geldig. 
This is the postponed event of March 16 and October 5th, 2020. Tickets bought for these original dates remain valid for the new date.

Alberta Cross wordt geleid door Zweedse zanger en gitarist Petter Ericson Stakee en maakt filmische, uitgesponnen folkrock. Vier veelgeprezen albums hebben hen geleid naar arena's en concertzalen wereldwijd, en resulteerden in tours met grote namen zoals Neil Young, Oasis en Black Rebel Motorcycle Club. Alberta Cross was eerder al te zien op de podia van Coachella, Glastonbury, Fuji Rock Festival en Lowlands. Daarnaast zijn hun nummers ook terug te horen in series als Californication, Sons of Anarchy en C.S.I. Met album 'What Are You Frightened Of' in het vooruitzicht en de nieuwe single 'Find A Home Out There', die al meer dan 3 miljoen streams heeft verzameld, is Alberta Cross op hoog tempo naam voor zichzelf aan het maken.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Alberta Cross
Op 18 maart 2021 geeft folkrockband Alberta Cross een optreden in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Alberta Cross

Without

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op 18 maart 2021 geeft folkrockband Alberta Cross een optreden in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Alberta Cross

Ghost Of Santa Fe

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma