Alain Clark LR

Alain Clark

Alain Clark

zaterdag 23 oktober 2021

zaterdag 23 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Vanwege de aanhoudende onzekere situatie rondom het coronavirus is dit concert verplaatst naar 27 januari 2022. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Zanger, gitarist, schrijver, producer, acteur maar vooral; muzikant in hart en nieren. Met zijn doorbraakalbum Live It Out uit 2007, hits als Father & Friend, Blow Me Away en Back In My World, een Amerikaans avontuur én een deelname aan Beste Zangers in zijn achterzak is de Amsterdamse Alain Clark al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Op zaterdag 23 oktober speelt Alain Clark samen met zijn elf koppige band een exclusieve show in Paradiso. De kleurrijke blazers, de stevige ritme sectie en de aanstekelijke melodieën zijn goede voorboden voor een spectaculaire live set zoals we die van hem gewend zijn. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Alain Clark
Alain Clark - YES

Alain Clark

YES

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma