Programma
Paradiso

AIR & Paradiso presenteren Milkshake Festival

AIR & Paradiso presenteren Milkshake Festival

zondag 22 juli 2012

zondag 22 juli 2012

FOR BOYS WHO LOVE GIRLS WHO LOVE GIRLS WHO LOVE BOYS WHO LOVE BOYS...

AIR & Paradiso gaan een unieke samenwerking met elkaar aan door een gloednieuw, liberaal festival te organiseren. Op zondag 22 juli 2012 vindt voor het eerst het Milkshake festival plaats in het Westerpark in Amsterdam.

Kaartverkoop start 17 maart om 10.00 uur. Kaartverkoop uitsluitend via: www.milkshakefestival.nl

Wat gebeurt er als de unieke Free Love & Tolerance Policy van twee van de grootste clubs van Amsterdam in een blender gaat, samen met een dosis liberalisme, kunst, cultuur, entertainment en creativiteit? Milkshake festival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘Niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een Free Love & Tolerance Policy, vrij van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, religies, seksuele voorkeuren en mannelijke en vrouwelijke verschijningsvormen. Milkshake wil dit vieren: we vieren de stad, de initiatieven en het is een aanzet om de hoffelijkheid en vriendelijke omgangsvormen terug te brengen in de samenleving. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren! Milkshake festival, een concept bedacht door Peter van Vuht (Paradiso) en Marieke Samallo (AIR). Zij vonden het tijd voor spektakel, entertainment en een interessante samensmelting van een selectie van de liberale clubnachten die een link hebben met Paradiso en AIR.

LINE-UP MILKSHAKE FESTIVAL:

BLACKPOOL PARTY BY ERWIN OLAF:
DISCTWINS
JEREMAINE S
JOSHUA WALTER
LARRY TEE
MISS MONICA
MR WIX
ROB MANGA
THE ECLECTIC ELEVEN
VICTOR CORAL

CAN YOU FEEL iT BY AIR & DIVA MAYDAY:
ANGIE BROWN
BRIAN S
DIVA MAYDAY
FERRY DE RUITER
JEAN
JERRY BLACK
MARCELLO
MC TJO KWAN
MISS BUNTY
PAUL TURNER
RODD STARSON
ROZALLA
THE WORKING GIRLS

LOLITA KLUP BY NOW&WOW:
BEESMUNT SOUNDSYSTEM
BENNY RODRIGUES
ELLE BANDITA
HOLLYWOOD & VINE
JEFF SOLO
LACROIX
LUPE
MARTIN DUVALL
O'HENN
POP ON ACID 

PARADISO LIVE:
BLUSH
BRAMSTERDAM & BIG GENERAL
DON DIABLO
DUDETTES
EGBERT-JAN WEEBER
GEZA WEISZ & MANUEL BROEKMAN
GRUMPY OLD MEN
MC DIVINE
MICKEY

ROCHELLE
SABRINA STARKE
SKIP & DIE
THE G-TEAM

SUPERTOYS BY AIR:
DOPPELGANG
HENZEL & DISCO NOVA
JODIE HARSH
JOHANNA MARIA
JOOST VAN BELLEN
MC MONSIEUR PLASTIQUE
MC SARALEE
MENEER BROEKJEVOL & MEVROUW BLOESJEVOL
TOM TRAGO
WANNABEASTAR
WHEN HARRY MET SALLY

SJIEKE POEZEN DEK:
BASTIAAN VAN SCHAIK
CAT CARPENTERS
CINCITY’S YAZZ
COVERGIRL SUNNY
JEANPAUL PAULA
SHE MALE
T'AMORE
VALENTIJN 

SECRET STAGE:
HOSTED BY EXIT CAFE, HOTSPOT CAFE & QUEEN'S HEAD

MINI-STAGES:
DANCE4LIFE
LOVEDANCE & PINQ RADIO
PINK CLINIC
PRIK & BUMP
THE HOUSE OF HOPELEZZ & CHURCH

Voor meer informatie en tickets ga naar www.milkshakefestival.nl 

Black Pool Party by Erwin Olaf. Topfotograaf Erwin Olaf, die tevens verantwoordelijk is voor het beeld van Milkshake, organiseert in samenwerking met Conny Janssen Productions zijn eigen Black Pool Party op Milkshake. Erwin Olaf is berucht vanwege zijn legendarische ‘Fucques les Balles’-feesten en zijn ‘Black Tea Party’ in Paradiso. Zijn feesten staan bekend om hun uitbundigheid en vrijheid. Absurditeit en individuele verschijningsvormen voeren de boventoon tijdens zijn Black Pool Party op Milkshake.

Can You Feel iT by AIR & Diva Mayday. Met haar eigen stage brengt Diva Mayday het gevoel van Can You Feel iT, een concept wat is voortgekomen uit de liefde voor de legendarische club iT, terug op Milkshake. Met ieder kwartaal een uitverkochte editie in AIR, is Can You Feel iT vorig jaar uitgroepen als ‘Beste feest van het jaar’ door Gay.nl. Resident dj’s als Jean en Brian S., vocals door Miss Bunty en de perfecte hosting van Diva Mayday, is een party geboren waar sterren zich weer ‘gewoon voelen’ en waar de ‘gewone’ mensen zich ster voelen.

LOLITA KLUP by NOW&WOW. Onder de paraplu van Now&Wow werd ooit een onbevangen meisje (of was het toch een jongetje?) geboren. Free-minded, trisexual en stout. Haar naam was Lolita. Op Milkshake daagt Lolita u in vele gedaantes, oogverblindend en oorverdovend uit. Na een creatieve publiekspauze van vier jaar zijn Ted Langenbach en Pietra Ligura terug met Now&Wow. Op het strak uitverkochte Now&Wow Fest in Rotterdam, was Lolita Klup als mainstage 'talk of the town'.

Paradiso Live Stage. In de afgelopen veertig jaar is Paradiso uitgegroeid van ‘kosmisch ontspanningscentrum' tot poppodium, nachtclub en cultuurtempel in één, waar liberale clubavonden - van Lovedance tot Glitterazzi en van Too Many Dicks on the Dancefloor tot Black Tea Party - een vaste plek hebben gekregen. Op de Paradiso Live Stage ervaar je dit ultieme gevoel in één.

Supertoys by AIR. Speciaal voor onze kleurrijke en liberale aanhang met speels intellect komt Supertoys na legendarische nachten in AIR nu met een eigen stage. Laat je arrogantie, issues en andere ‘bad habits’ dus lekker thuis, want daar zit niemand op te wachten. We’re supposed to have fun!

Het Milkshake Festival komt mede tot stand met hulp van de gemeente Amsterdam, samen met de ondernemers werkt de stad aan verbetering van de onderlinge samenwerking. Hierdoor ontstaan nieuwe innovatieve concepten die Amsterdam nationaal en internationaal weer een nieuwe impuls geeft als populaire Gay Destination.

Voor meer info ga naar www.milkshakefestival.nl.

Paradiso Programme

Programma