AG CLUB

AG Club

AG Club

Thursday 23 June 2022

Thursday 23 June 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van AG Club op 23 juni is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Vocalisten en creatievelingen Baby Boy, Jody Fontaine en Mick Anthony vormen samen de harde kern van AG Club. Ze groeiden op in de East Bay omgeving van San Francisco, waar ze weinig anders te doen hadden dan naar muziek luisteren. Jaren later functioneert deze doodgewone bezigheid nu als de basis van wat zij zelf uitbrengen; ze luisteren naar van alles, dus ze maken ook van alles. Het is dan ook niet voor niets dat de AG in hun naam voor 'avant-garde' staat. Hiphop is dan misschien rode lijn, maar hun muziek komt zeker geen invloeden tekort vanuit indie rock, r&b en pop. 

AG Club's debuutalbum 'Halfway Off the Porch' verscheen in 2020 en werd wereldwijd geprezen, waarna doorbraaktrack 'Memphis' al snel werd beloond met een remix van A$AP Ferg en NLE Choppa. In 2021 brachten ze vervolgens het tweedelige project 'Fuck Your Expectations' uit. Met verder nog elf andere "creatives" in hun crew (van videografen tot grafische ontwerpers), hopen ze hun eigen imperium op te bouwen als kunstcollectief.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • AG Club
Hqdefault 220322 175309

AG CLUB

MEMPHIS PT.2 ft. NLE Choppa, A$AP Ferg (OFFICIAL VIDEO)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma